1. Anasayfa
  2. Teknoloji
Trendlerdeki Yazı

Beyaz Kalp Anlama 2023?? [Kalp Emojileri 2023]

Beyaz Kalp Anlama 2023?? [Kalp Emojileri 2023]
beyaz kalp anlama, beyaz kalp anlamı, kalp emojileri, kalp anlamları
0

Beyaz Kalp Anlama 2023?? [Kalp Emojileri 2023] Beyaz kalp emoji ? klasik bir temsili tasvir eder kalp, renkli beyaz veya gri. Beyaz kalp emoji ? 2019 yılında Unicode 12.0 altında onaylandı. Çoğu platformda, emoji bir beyazımsı gri, ekranlarda görünürlüğünü sağlamaya yardımcı olur. Birkaç platform, kalbin atlamasına yardımcı olacak bir taslak içerir. Desteklenen cihazlarda emoji boş bir kutu veya başka bir yer tutucu karakteri olarak oluşturulur. beyaz kalp anlama, beyaz kalp anlamı, kalp emojileri, kalp anlamları

beyaz kalp anlama, beyaz kalp anlamı, kalp emojileri, kalp anlamları

Diğer birçok kalp emojisi gibi Kırmızı kalp ❤️ ve Mavi kalp ?, Beyaz kalp emoji ? genellikle sevgiyi ve diğer güçlü, sevecen, olumlu duyguları iletmek için kullanılır. Beyaz kalp emojisi veya sembolü, konuşmanın bağlamına göre farklı bir anlama sahip olabilir. Ülkeye bağlı olarak farklı anlamlar da alabilir. Amerika Birleşik Devletleri duyguları ifade etmek için beyaz kalbi ve diğer kalp emojilerini kullanır. beyaz kalp anlama, beyaz kalp anlamı, kalp emojileri, kalp anlamları

Beyaz olmasına rağmen kalp emojisi kırmızı veya atan bir kalp kadar kullanılmaz, kalp şekli emojisi hala aile üyeleri, en yakın arkadaşlar ve romantik ilişkiler arasındaki kısa mesajlarda ortaya çıkabilir.

Unicode Konsorsiyumu tarafından oluşturulan Unicode’un bir parçası olan başkalarına karşı duygularınızı ifade etmek için beyaz kalp takımını kalp anahatlı emojiyle de kullanabilirsiniz.

Beyaz Kalp Emoji Anlamları

1. Saf Aşk

Beyaz kalp emojisi, bir ebeveynin çocuklarına olan sevgisi veya romantik bir partnere olan sevgi de dahil olmak üzere farklı ilişki türlerine saf sevgi anlamına gelir. Beyaz kalp emojisini bilmek, birinin onlara ne kadar özel olduğunuzu ifade etmesinin basit bir yoludur.

2. Duygusal Destek

En iyi arkadaşlar veya aile üyeleri hayatlarında zor bir dönemden geçtiğinde, beyaz bir kalp emojisi genellikle onlara onlar için orada olacağınızı güvence altına almak için kullanılır. Beyaz kalp emojisi, birisi sevilen birini kaybettiğinde ortaya çıkabilir. beyaz kalp anlama, beyaz kalp anlamı, kalp emojileri, kalp anlamları

3. Özel Tahvil

Bazen yakın arkadaşlar, kardeşler veya takım arkadaşları beyaz kalp emojisini kullanarak sıkı sıkı bağlarını ifade ederler. Kelimeler yerine, beyaz kalp insanlarla özel bağlantılar hakkında her şeyi söyleyebilir.

Aynı zamanda bir dostluk sembolü ve aile için derin bir sevgi olabilir. Aile grubu sohbetinde bir sonraki mesajınızda bu beyaz kalbi kullanın.

4. Beyaz Renk için Hayranlık

Birçok arkadaş ve aile üyesi, özellikle alışveriş gezilerinde ürünler hakkında karar vermeye çalıştıklarında, bazı şeyler hakkında görüşlerinizi sormak ister.

Birisi beyaz fotoğraflar gönderdiğinde ürünler bir elbise, beyaz bir kişi, beyaz çiçekler, beyaz çikolata veya bir çift ayakkabı gibi, genellikle beyaz kalp emojisi olan beyaz ürünlere olan sevgilerini ifade ederler.

Beyaz Kalp Emojisi Nasıl Cevaplanır

Onlara Beyaz Kalp Emoji’yi Gönder

Birisi size beyaz kalp emojisini gönderdiğinde, aynı şekilde hissettiğinizi ifade etmek için aynı emojiyle cevap verebilirsiniz. Bu emoji, bir iş arkadaşı veya bir aile üyesi arasındaki çeşitli durumlarda kullanılabilir.

Metin Farklı Bir Kalp Emojisi

Emojileri farklı renklerde kullanmanın en iyi yanı, özellikle kalpler için seçim yapabileceğiniz birçok seçeneğiniz olmasıdır. Duruma bağlı olarak, en sevdiğiniz renkli kalbi veya konuşmada mantıklı olan bir kalp emojisini kullanabilirsiniz.

İşte kullanmayı düşünmeniz gereken bazı farklı kalp emojileri:

  • Klasik Kırmızı Kalp – Kızıl Kalp Emoji romantik aşk anlamına gelir ve arkadaşlar ve aile arasındaki sevginin sembolü olabilir. Kalpler söz konusu olduğunda, özellikle Sevgililer Günü’nde en çok kullanılan emojidir.
  • Turuncu Kalp Emoji – Turuncu kalp romantik aşkı veya platonik aşkı temsil edebilir
  • Sarı Kalp – Sarı kalp emojisi dostluk ve mutluluk anlamına gelir. beyaz kalp anlama, beyaz kalp anlamı, kalp emojileri, kalp anlamları
  • Köpüklü Pembe Kalp – Bu kalp emojisi, özellikle ezilmenizin dikkatini çekmeye çalışıyorsanız, romantik ilişkilerde kullanmak için harika bir seçenektir.
  • Mavi Kalp Emoji – Beyaz ve turuncu kalplere benzer şekilde, mavi kalp emojisi mutluluk, sevgi, destek ve hayranlığı sembolize eder. Genellikle, mavi kalp arkadaş olan veya özel bir bağı olan insanlar arasında kullanılır. Mavi Kalp Emoji de üzüntü demek. Mavi renk, birçok insanın konuşmada sevdiği ve sıklıkla kullanacağı renktir.
  • Kara Kalp Emoji – Ağır siyah kalp üzüntü veya kara mizahı temsil eder. Siyah kalp emojisi kişiye bağlı olarak farklı bir şey ifade eder. Genellikle, siyah renk iyi şeylerle ilişkili değildir.
  • Gri Kalp Emoji veya Gümüş Kalp Emoji – Platforma bağlı olarak, klavyenizde gri bir kalp emojisi olabilir. Bu renkli kalp sıcaklığı, sevgiyi ve dostluğu temsil eder. Koyu renge rağmen, bu klasik kalp beraberinde iyi duygular getirir.
  • Yeşil Kalp Emoji – Yeşil kalp, arkadaşlar veya bir iş arkadaşı arasındaki şefkatli ve platonik sevgiyi sembolize eder. Birisine çok iyi bakmak istediğinizde, yeşil kalp emojisi sadık ve güvendiğiniz anlamına gelir.

beyaz kalp anlama, beyaz kalp anlamı, kalp emojileri, kalp anlamları

Kullanılacak Daha Fazla Kalp Emojisi

  • Mor Kalp Emoji – Bu kalp ifadesi, mor şeylere olan sevgiyi ve hayranlığı ifade etmek için konuşmalarda yaygın olarak kullanılır. Son yıllarda, mor renk birlik ile güçlü bir bağlantıyı sembolize eder.
  • Kahverengi Kalp Emoji – Bu emoji kalbi güçlü sevgi ve ilişkileri ifade eder. Kalbin sıcak rengi genellikle sıcak tonları seven insanlar için favoridir. beyaz kalp anlama, beyaz kalp anlamı, kalp emojileri, kalp anlamları
  • Sarı Kalp Emoji – Sarı kalp emojisi, mutluluk ifadeleriyle aşk ve romantik duygular anlamına gelir. Genellikle renk, bir aşk kalbi olmasına bakılmaksızın, sarı tamamen pozitif enerji ile ilgilidir. Bu, birine altın kalpleri olduğunu söylemek için de kullanılabilir.
  • Kalp Ünlem İşareti – Bu kalp işareti, arkadaşlar veya önemli bir şey arasındaki tutku ve heyecan anlamına gelir.
  • Dayak Kalbi – Kalp atışları, özellikle gerçek aşk konusunda süper tutkuluysanız, koşulsuz sevgiyi ifade etmenin daha iyi bir yoludur. Sevgililer Günü, bulut 9’da eşiniz veya ezmenizle birlikte bu emojiyi kullanmak için mükemmel bir zamandır.
  • Kırık Kalp – Bu popüler emoji genellikle bir ilişki sona erdiğinde kullanılır. Birine zor zamanlar geçirebileceğinizi söylemenin basit bir yoludur, özellikle de ilişkinin zamanın testine dayanacağını düşünüyorsanız.
  • Aşk Tanrısı’nın Okuyla Pembe Kalp – Aşk tanrısının ok kalbi, gerçek aşkı veya romantik partnerinize olan aşk tutkunuzu ifade etmenin bir yoludur. beyaz kalp anlama, beyaz kalp anlamı, kalp emojileri, kalp anlamları
  • Sarı Kurdele ile Pembe Kalp – Bu kalp simgesi, özellikle Sevgililer Günü’nde kalp şeklinde şeker kutusu görünümü ile sevgi, romantizm ve minnettarlığı temsil eder.

Farklı Kalp Emojileri Ne Anlama Geliyor? [Kalp Anlamları, Kalp Anlama 2023]

  • Oklu Kalp Heart with Arrow

  • Kurdele ile Kalp Heart with Ribbon

  • Köpüklü Kalp Sparkling Heart

  • Büyüyen Kalp Growing Heart

  • Kalp Atışı Beating Heart

  • Döner Kalpler Revolving Hearts

  • İki Kalp Two Hearts

  • Kalp Dekorasyonu Heart Decoration

  • Kalp Ünlemi Heart Exclamation

  • Kırık Kalp Broken Heart

  • Kalp yanıyor Heart on Fire

  • Kalp onarmak Mending Heart

  • Kırmızı kalp Red Heart

Oklu Kalp Heart with Arrow

Bu emojinin Roma aşk tanrısı Cupid ve özel yayına benzemesi gerekiyor.  Mitolojiye göre, Cupid bir okla vurarak birine aşık olabilir. Şu anda birisini sallıyorsanız ve grup sohbetinin bilmesini istiyorsanız bu emojiyi kullanın.Sevgililer Günü, ilişki yıldönümleri ve diğer aşk temalı etkinlikler için de kullanılabilir. Sadece herhangi bir platonik arkadaşa göndermeyin, yoksa yanlış fikir edinebilirler.

Kurdele ile Kalp Heart with Ribbon

Bu emojiyi S.O.’nuza gönderin. böylece kalbinizin onların olduğunu biliyorlar. Kelimenin tam anlamıyla bir hediye gibi sarılmış, onlara armağanınız.

Köpüklü Kalp Sparkling Heart

Bu iyimser emoji, ister ailenizin grup sohbetine gönderiyor olun, ister arkadaşınızın en son IG hikayesine gönderiyor olun, gerçekten sadece iyi hisler verir. Göre Kadın Sağlığı, bu emoji “evrensel olarak sevimli, iyimser ve nötr olarak iyi kabul edilir, bu da onu hemen hemen her durumda göndermekte iyi olduğunuz anlamına gelir.” beyaz kalp anlama, beyaz kalp anlamı, kalp emojileri, kalp anlamları

Büyüyen Kalp Growing Heart

BBu emoji her bölümün sonunda arka plan Powerpuff Girls, sevgili karikatür ile ilgisi yoktur. Bu emojiyi, onlara olan sevginizin büyüdüğünü veya kalbinizin yumruk atmasını sağlamak için birine gönderin.

Kalp Atışı Beating Heart

Siz ve S.O. gibi ( biri gibi hissediyor musunuz? veya tarih ) birbirinizle senkronize olur, ikiniz de aynı titreşimleri verir misiniz? Bunu onlara iletmek için bu emojiyi kullanın! Ancak, bunu bir platonik arkadaşınıza veya romantik duygularınız olmayan birine göndermekten kaçının, böylece yanlış mesajı alamazlar.

Döner Kalpler Revolving Hearts

Bu emojiyi kalpten kalbe sahip olduğunuz bir arkadaşınıza gönderin, ikinizin aynı dalga boyunda olduğunu ve net ve dürüst bir iletişime sahip olduğunu bildirin.

İki Kalp Two Hearts

Bu emoji, bu listedeki diğer bazı kalplerin aksine geniş bir kullanım alanına sahiptir. İki kalbi bir BFF’nin Instagram gönderisinde paylaşabilir veya emojiyi ezilmenize gönderebilirsiniz, böylece onları sadece bir arkadaştan daha fazla potansiyel olarak gördüğünüzü bilirler.

Kalp Dekorasyonu Heart Decoration

Sosyal medyada mor temalı bir estetik için gidiyorsanız, bu emoji kullanmak için iyi bir şeydir, ya da temel kırmızı kalp emojisini çok fazla kullandığınızı düşünüyorsanız, biraz değiştirmek istiyorsanız.

Kalp Ünlemi Heart Exclamation

Bu ilginç emoji “genellikle kişinin özellikle sevdiği veya sevdiği bir şey üzerinde anlaşmayı ifade etmek için kullanılır. Sanki ‘Tamamen katılıyorum!’ Diyorsunuz!’ veya ‘Bunu yürekten destekliyorum!’ Bu emoji, önemli bilgileri sevgi dolu bir şekilde iletmek için de kullanılabilir.”

Biraz korkak olma ve insanları ayak parmaklarında tutma havasındaysanız, bu emojiyi deneyin.

Kırık Kalp Broken Heart

Bu emoji oldukça basit. İster bir dağılma, ister sevilen birini kaybetme veya kötü haberler alma nedeniyle kırık bir kalpten — muzdarip olduğunuzda kullanın.

Ancak, insanlar bu emojiyi alaycı bir şekilde kullanırlar. Örneğin, anneniz size bir restoranda en sevdiğiniz yemeğin dışında olduğunu bildirirse, bu emojiyi size bildirmeniz için geri gönderebilirsiniz ezilmiş hakkında.

Kalp yanıyor Heart on Fire

Birisine tutkuyla aşıksanız bu emojiyi kullanın. Ayrıca en son OOTD yazılarının süper sıcak olduğunu bilmenizi sağlamak için de kullanılabilir.

Kalp onarmak Mending Heart

Bu kalp, insanların şu anda kırık bir kalpten / dağılmadan kurtulduğunuzu veya kalbinizi gelecekteki acıdan koruduğunuzu bilmelerini sağlamak için kullanılabilir. Ayrıca insanların kendiniz üzerinde çalıştığınızı ve kişisel gelişiminizi yaşadığınızı bilmelerini sağlayabilir. beyaz kalp anlama, beyaz kalp anlamı, kalp emojileri, kalp anlamları

Kırmızı kalp Red Heart

Özetin özeti emoji kalbi, kırmızı kalp sadece BFF’leriniz, aileniz ve S.O. için ayrılmalıdır. Sevgiyi ifade eder, ara sınav projeniz hakkında mesaj atarken bilim ortağınıza gönderirseniz, karışık sinyaller verebilir.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 3
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

inciblog.com Sosyal içerik platformu

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.