1. Anasayfa
  2. Giyim Tarzı ve Moda
Trendlerdeki Yazı

Slim Straight Ne Demek? Skinny Kalıp Ne Demek 2023?

Slim Straight Ne Demek? Skinny Kalıp Ne Demek 2023?
slim straight ne demek , slim straight leg ne demek , skinny kalıp ne demek
0

Slim Straight Ne Demek? Skinny Kalıp Ne Demek 2023? Güzel bir pantolon veya kot pantolonunu en iyi nasıl sallayacağınızı bulmak, vücut tipinizde en uygun görünen görünümü bilerek başlar. Bunun da ötesinde, bazı durumlar belirli uyumlar gerektirir, yani bir satın alma yapmadan önce her tür uyumun temellerini bilmek isteyeceksiniz. Birkaç farklı stil ve kesim türü olsa da, bu makalede odaklanacağımız ikisi dar kesim pantolon ve ince düz kesim pantolon. slim straight ne demek , slim straight leg ne demekskinny kalıp ne demek

slim straight ne demek , slim straight leg ne demek , skinny kalıp ne demek

Uyumlar birkaç benzer niteliği paylaşsa da, özellikle konfor açısından birini birbirinden ayıran bazı küçük farklılıklar vardır. Konfor seviyelerini ve çekiciliği optimize etmek istiyorsanız, okumaya devam edin Sonraki Lüks’ler dar kesim ve ince düz kesim pantolon hakkında bilmeniz gereken her şeye rehberlik eder.

İnce Uyum

İnce kesim pantolonların daha tutarlı bir stil olduğu ve çeşitli markalara uygun olduğu bilinmektedir. Bacak açıklığı söz konusu olduğunda, dar kesim pantolonlar genellikle pantolon bacağının üst kısmından biraz daha küçük ve daha sonra diz altına konik bir bacak açıklığına sahiptir. slim straight ne demek , slim straight leg ne demekskinny kalıp ne demek

Adından da anlaşılacağı gibi, daha form uydurma olacak şekilde tasarlanmıştır, bu nedenle biraz daha gevşek veya rahat bir şey için gitmek isteyeceğiniz uygun değildirler. İnce kesim pantolonlar mutlaka cilt sıkı ( skinny jeans ) gibi olmasa da, bazı tanım ve şekil gösterecek kadar donatılmıştır.

İnce Düz Uyum

İnce düz kesim pantolonlar, dar kesim pantolonlara çok benzer, ancak biraz daha gevşektir. Temel olarak, pantolonlar dizleri bir çift ince uyumda olduğu gibi hala kucaklar, ancak bacak daha fazla parlar. Sarılmadıkları, ancak form takıldıkları düz kesim kotların aksine, ince düz uyum hala daha sıkı görünür ve vücudu vurgular.

Farklılıklar ince olsa da, ayrıntılara çok dikkat edenler onları yakalayacaktır. Ayrıca, kot pantolon veya pantolon giyen, dar kesim pantolon ve ince düz kesim pantolon karşılaştırıldığında konfor seviyesinde bir fark hissedebilecektir. slim straight ne demek , slim straight leg ne demekskinny kalıp ne demek

Kim Ne Giymeli?

Şeklinizi, özellikle bacakların ve belin konturunu göstermek istiyorsanız, bir çift dar kesim pantolonla gitmek isteyeceksiniz. Vücudunuzun orta veya alt yarısında biraz daha fazla ağırlık taşırsanız, bu tür uyumun birkaç saatlik aşınmadan sonra biraz rahatsız olabileceğini unutmayın.

Alt yarınızın belirli kısımlarını, özellikle uyluk alanını gizlemeye çalışıyorsanız, o zaman kesinlikle çok az yer olacak ince bir pantolon çifti önlemek isteyeceksiniz. Bununla birlikte, daha zayıf bacaklarınız varsa ve daha gevşek kotların sizi yutması veya bacaklarınızı temelde yok olması gibi görünmüyorsa, o zaman dar kesim pantolon sizin için harika bir seçim olacaktır.

slim straight ne demek , slim straight leg ne demek , skinny kalıp ne demek

İnce kesim ve düz dar kesim pantolon tarzında büyük bir fark olmadığından, bu pantolonları kimin giymesi gerektiğine dair tavsiye hemen hemen aynıdır. Kapak tarafında, aradığınız konfor seviyeleri söz konusu olduğunda, düz bir uyum, forma uygun bir stili sevenler için daha az yoğun bir sıkılığın tadını çıkaranlar için biraz ekstra bir vermek ve ferahlık sağlar.  slim straight ne demek , slim straight leg ne demekskinny kalıp ne demek

Düz Fit V İnce Uyum: Anahtar Noktalar

Düzİnce
görünümKlasik, gevşek ve daha rahat.Gömme, modaya uygun ve daha keskin.
konforBacak açıklığındaki ekstra kumaş nedeniyle çok daha rahat.Çok daha sıkı ve daha az rahat.
KesmekAyak bileğindeki ile aynı genişlikte diz üstü daha gevşek.Ayak bileğinde daralmış konik bacaklarla donatılmıştır.
Vücut şekliBirçok vücut şekli için uygundur.İnce cisimler için uygundur.
OmuzlarUygulanamaz.Fazla kumaş olmadan yakın montaj.
GöğüsUygulanamaz.Konturlu ve yakından takılmış.
KolluUygulanamaz.Dar üst kollar ve konik bilekler ile özel.
BelUygulanamaz.İnce gömlekler konik bir bele ve ince pantolonlar oldukça sıkı bir bele sahip olacaktır.
KoltukUygulanamaz.Genellikle yakın oturan bir koltuk.
Bacak Açılışıİnce uyumdan daha geniş.Ayak bileğinde koniklik nedeniyle dar.
Diz Altında GenişlikDiz üzerindeki genişlik ile aynı.Diz üzerindeki genişlikten daha dardır.

Düz Uyum nedir?

Düz kesim, bacak açıklığında dizde olduğu gibi aynı genişliğe sahip pantolon ve kot pantolondaki bir bacak stilini tanımlar. Bu terim mutlaka tüm pantolon stilini tanımlamaz, ancak – sadece pantolonların bacak kısmının nasıl olduğunu söyler. Bu nedenle, sadece bacaklardan ziyade tüm giysinin stilini tanımlamak için “ düz kesim ” terimini dar kesim gibi diğer terimlerle birleştirdiğini görebilirsiniz.

Düz uyum terimi genellikle bootcut veya konik bacaklar gibi diğer pantolon bacak stillerinden ayırt etmek için kullanılır.

Pantolondaki düz bacaklar genellikle oldukça geniş bacak açıklıklarına sahiptir. Pantolon bacağı bacağın geri kalanında aynı genişliğe sahip olacaktır. Uyluk bölgesinde fazla kumaşınız olacak ve pantolonunun altında geniş bir mola vereceksiniz çünkü bu tür pantolon bacağı ayak bileğinde incelmiyor.

Düz uyum hakkında bilinmesi gereken başka bir şey, bu terimin sadece pantolonlar için geçerli olmasıdır. Örneğin, düz bir şekilde oturan gömlek veya ceket bulamazsınız. slim straight ne demek , slim straight leg ne demekskinny kalıp ne demek

Tüm bunlar, erkeklerin düz pantolonlarını satan bir markanın terimi stil açıklaması olarak kullanabileceğini söyledi. Bazen bu terim normal kesime benzer bir pantolon stilini gösterir. Bu durumda, gevşek, neredeyse kutu şeklinde, geniş bacak açıklığı ve rahat bir şekilde geniş bir koltuklu pantolon bulacaksınız.

Çoğu zaman, düz bir uyum, normal veya ince gibi başka bir pantolon stili içinde bir alt açıklama olacaktır. Düz kesim terimi, ayak bileğinize doğru dar olmayan pantolon bacaklarını bekleyebileceğinizi size bildirecektir. Bu bacaklar geniş bir hareket yelpazesi sunacak ve skinny jeans gibi cildinize yapışmayacaktır.

Her marka düz bir uyum seçeneği sunmaz. Büyük olasılıkla kot pantolon ve elbise pantolonları için büyük markaların kullandığı bu terimi bulacaksınız. O zaman bile, bir bacak açıklığının ölçülmesi gibi temel özelliklerin bir markadan diğerine aynı kalmasını bekleyemezsiniz.

slim straight ne demek , slim straight leg ne demek , skinny kalıp ne demek

Slim Fit nedir?

Slim-fit, pantolondaki dar bacak açıklıkları ve gömlek ve ceketlerde konik bir bel ile vücudun hatlarını yakından kucaklayan bir giyim tarzını tanımlar. Dar kesim pantolonların neredeyse her zaman dar bir bacak açıklığı ve yakın kesim uylukları vardır. Bu tarz genellikle pantolon veya gömleklerde şık ve modaya uygun görünüyor.

Dar kesim pantolonlar genellikle diz altında konik bir bacağa sahiptir ve düz kesim pantolon bacaklarının hafif boxier görünümünden ziyade size özel bir görünüm verir. Bu pantolonlar çok fazla kumaş sunmaz, ancak kumaş cildinize skinny jeans gibi yapıştırılmış gibi hissetmezler. slim straight ne demek , slim straight leg ne demekskinny kalıp ne demek

Dar kesim gömlekler belde konik ve genellikle küçük kol açıklıkları ve takılı kolları vardır. Birçok marka için, ince kesim en küçük, en yakından takılmış seçenek bulacaksınız. Buna karşılık, klasik veya düzenli bir kesim belde torbalanacak ve gömleğinde çok fazla kumaş sağlayacaktır.

Çoğu marka bugünlerde pantolon, kot pantolon, gömlek ve ceketlerde ince bir kesim sunuyor. Bu popüler stil size dar bir siluet ve süs, şık bir görünüm kazandırır.

Düz Uyum ve İnce Uyum Arasındaki Fark Nedir?

Düz uyum ve ince uyum arasındaki temel fark, düz uyumun daha geniş bir bacağı olan pantolonları tanımlarken, ince uyum, takılmış, konik bacağı olan pantolonları tarif eder. İnce uyum, pantolon ve gömlekleri tanımlamak için kullanılan daha yaygın bir stildir, düz uyum ise sadece bir çift pantolonda bacak açılış stilini tanımlar.

Farklı markalar terimleri farklı şekillerde uygulasa da, düz uyum ince bir uyumla aynı değildir. Bu terimlerin bir çift Levis “ düz ince kesim ” kot pantolon gibi birleştiğini de görebilirsiniz. Bu pantolonlar sıkı bir koltuğa ve uyluklara sahip olacak, ancak daha sonra doğrudan dizden ayak bileğine düşen bir pantolon bacağı, parıltılara yapışmak ve bacak açıklığında inceltmek yerine. slim straight ne demek , slim straight leg ne demekskinny kalıp ne demek

Hangi stili istediğinize karar vermenin bir zorluğu, her markanın aynı terimleri ifade etmek için bu terimleri kullanmamasıdır. Çoğu zaman, ince bir uyum, düz bir uyumdan daha yakın bir giysi anlamına gelir.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 2
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

inciblog.com Sosyal içerik platformu

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.