1. Anasayfa
  2. Güzellik ve Bakım
Trendlerdeki Yazı

En İyi Deodorant, Muhteşem Koku Gidericiler 2023!

En İyi Deodorant, Muhteşem Koku Gidericiler 2023!
en iyi deodorant , en iyi deodorant kadın , en iyi deodorant bayan 
0

En İyi Deodorant, Muhteşem Koku Gidericiler 2023! Vücut kokusu üretmek, gezegendeki hemen hemen herkes için doğal ve normal bir şeydir. Bununla birlikte, başkalarının bu kokuyu koklamasını önlemek, günlük hijyen rutininizin önemli bir parçası olmalıdır, çünkü her zaman temiz ve taze kokmanız önemlidir. Çoğu insanın vücut kokusunu önlemek için taktiği bir deodorant kullanmaktır, ancak tüm deodorantlar aynı değildir. Bazıları mevcut bir kokuyu maskelemeye daha fazla odaklanır, gerçekten istediğiniz şey, gün boyu harika kokmanızı sağlamak için kokuyu tamamen önleyen bir ürün olduğunda. en iyi deodorant , en iyi deodorant erkek , en iyi deodorant bayan 

en iyi deodorant , en iyi deodorant kadın , en iyi deodorant bayan 

Piyasada çok fazla deodorant var, hangisinin sizin için çalışacağını anlamaya çalışmak çok zor olabilir.  Sana yardım etmek için, vücut kokunuzu kontrol altında tutacak en iyi deodorantı bulmanıza yardımcı olmak için şu anda mevcut olan vücut kokusu için en iyi 14 deodorantın bir listesini derledik. en iyi deodorant , en iyi deodorant erkek , en iyi deodorant bayan 

1. Blu Atlas Klasik Deodorant

Vücut kokusu için en iyi deodorantlar listemizde ilk sırada Blu Atlas’ın Klasik Deodorantı var. Vücut kokusu ile mücadele ederseniz oyunu sizin için değiştirecek inanılmaz bir üründür. Blu Atlas, bu alüminyum içermeyen deodorantı adaçayı yaprağı ve bambu özü – – ile kokuları nötralize ettiği kanıtlanmış iki bileşenle formüle etti. İçindekiler listesinde ayrıca cildinizde vücut kokusunun varlığını ortadan kaldıracak güçlü bir formül oluşturmak için volkanik kül ve atkuyruğu özü bulunur. Bu ürün kokulu olsa da, gün boyu harika kokmanıza izin veren en hassas parfümlerle bile eşleştirilebilecek kadar nötrdür.

En İyi Deodorant, Muhteşem Koku Gidericiler 2023!

Marka hakkında: Blu Atlas, erkek sağlığı ve güzellik endüstrisinde, kaliteden ödün vermeden uygun fiyatlarla premium ürünler sunan bir güç merkezidir. Tüm Blu Atlas ürünleri% 100 vegan ve zulüm içermez, yapay koku içermez ve en az% 96 doğal olarak türetilmiş bileşenlerle üretilmiştir. Temiz güzellik markası, kanıtlanmış sonuçları olan bilimsel destekli malzemeler kullanarak New York’taki tüm ürünlerini üretmektedir. Blu Atlas’ı seçmek, cildiniz için en iyi seçeneği seçmek anlamına gelir, çünkü ürünlerinde kötü bir şey olmadığından emin olabilirsiniz.

2. Uriage Power 3 Klinik Mukavemet Deodorantı

Vücut kokusu ve aşırı terleme ile mücadele ediyorsanız, Uriage’den Power 3 Klinik Güç Deodorantı sizin için bir üründür. Bu deodorant bir ter önleyici olarak iki katına çıkar, yani sadece vücut kokusunu önlemekle kalmaz, aynı zamanda teri tamamen önler. 24 saate kadar sürebilen güçlü bir koruma sağlamak için eser elementler ve mineral tuzları ile formüle edilmiştir, bu nedenle gün boyu kaplandığınızı bilirsiniz. Formül son derece yumuşaktır, yani tahrişe veya kuruluğa neden olmayacağı için hassas cilde sahip olanlar için mükemmel bir seçimdir. Ek olarak, Uriage ürünü, giysilerinizde deodorantların sıklıkla neden olduğu sinir bozucu sarı veya beyaz lekelere neden olmayacak şekilde formüle etti. en iyi deodorant , en iyi deodorant erkek , en iyi deodorant bayan 

En İyi Deodorant, Muhteşem Koku Gidericiler 2023!

Marka hakkında: Uriage, Fransız cilt bakımının ileri teknoloji tutumunu dünyanın geri kalanına getirmeyi amaçlıyor. 1992 yılında kurulan marka, sonuç veren güçlü cilt ve güzellik formülleri oluşturmak için Uriage kaynaklı termal kaynak suyunun son derece güçlü ve doğal bileşenini kullanıyor. Bu alpin filtreli su, markanın yaptığı çeşitli cilt bakım ürünlerinin güç merkezi bileşenleri olarak işlev gören yüksek konsantrasyonlarda eser elementler ve mineraller içerir.

En iyi yanı, Uriage ürünlerinin son derece uygun fiyatlı olması ve herkesin termal suyun şaşırtıcı özelliklerine erişmesine izin vermesidir.

3. Bravo Sierra Beyaz Vetiver ve Cedarwood Deodorantı

Zaten bir parfüm veya kolonya kullanan ancak hala imza kokusu arayan biri değilseniz, Bravo Sierra White Vetiver & Cedarwood Deodorant ile yanlış gidemezsiniz. Bu ferahlatıcı ve sağlam deodorant, sadece inanılmaz bir koku yaymakla kalmayıp aynı zamanda vücut kokusunun varlığını da ortadan kaldırmak için kakule, adaçayı, beyaz vetiver ve sedir ağacı notalarını kullanır.  Bravo Sierra, vücut kokusunun gelişme şansını öldürmek için bu deodoranttaki probiyotiklerin bakteri ile mücadele özelliklerini kullandı.  Ayrıca, aşırı terin kurumasına yardımcı olmak için bileşenler listesine manyok kökü ekstresi dahil edildiğinden, bazı ter emici özelliklere sahiptir. Formül ayrıca alüminyum ve kabartma tozu içermez, bu nedenle cildinizi tahriş edecek veya zarar verecek hiçbir bileşen olmadığını bilirsiniz.

En İyi Deodorant, Muhteşem Koku Gidericiler 2023!

Marka hakkında: Bravo Sierra, orduda bulunanlar tarafından kullanılan yüksek performanslı kişisel bakım ürünlerini günlük sivillere getirmeyi amaçlıyor. Temiz ve cilt dostu malzemeler kullanarak, marka tüm aşırı malzemeleri geri çeker, sağlık ve güzellik endüstrisinde sıkça görülen ambalaj ve pazarlama, basit ama etkili ürünler sunmak için. Ayrıca, şirket genelindeki tüm satışların% 5’i ABD askeri ailelerini ve gazilerini desteklemeye gidiyor.

4. Bazı Dri Ekstra Mukavemet Klinik Deodorant ve Terlemeyi Önleyici

Güçlü veya aşırı vücut kokusu ile mücadele etmek zor bir savaş olabilir ve bazı insanlar diğerlerinden daha fazla korumaya ihtiyaç duyar. Bazı Dri Ekstra Güç Klinik Deodorant ve Terlemeyi Önleyici, vücut kokusu için en iyi deodorantlardan biridir ve günlük kullanıcılar ve profesyoneller tarafından önerilir. Bu ürün, vücut kokusuna ve tere karşı 72 saate kadar koruma sağladığı gösterilen bir bileşen olan% 25 alüminyum seskiklorohidrat içerir. Vücut kokunuzu yönetmek için mücadele ediyorsanız bu ürün son derece güçlü ve idealdir. Bununla birlikte, gücüne rağmen, formülün kendisi çok naziktir, bu da hassas cildiniz olsa bile bunu uygun bir seçim haline getirir. en iyi deodorant , en iyi deodorant erkek , en iyi deodorant bayan 

Marka hakkında: Bazı Dri, reçetesiz koku giderici ve terlemeyi önleyici ürünler sunan birkaç markadan biri olmaktan gurur duyuyor. Vücut kokusunu günlük olarak yönetmenize ve gün boyu korunduğunuz için size huzur verecek ürünler yaratmanıza yardımcı olmaya kararlıdırlar.  Farklı ihtiyaçlara hitap eden geniş bir ürün yelpazesine sahiptirler, bu nedenle aşırı terleri yönetmek ya da ter ve vücut kokusunu yönetmek istiyorsanız, Belirli Dri sizi kapsamaktadır.

5. Yemyeşil Greeench Deodorant

Olağandışı formülüne rağmen, Lush’tan Greeench Deodorant, vücut kokusu için en iyi deodorantlardan biridir. Açık yeşil bir toz olarak sunulan bu deodorant, vücut kokusunu ortadan kaldırmanın ve kontrol etmenin bir yolu olarak etkilenen alanlara sürtülmelidir. Etkilenen bölgelerdeki bakterileri kontrol etmek ve böylece vücut kokusunun oluşmasını önlemek için antimikrobiyal çay ağacı, temizlik ve aromatik biberiye ve anti-bakteriyel adaçayı kullanır. Formül ayrıca, uygulandığı alanları nem ve terden uzak tutmak için mikro ince magnezyum trisilikat ve sodyum bikarbonat tozlarını içerir. Bu deodorant tamamen doğaldır ve cildinizin yüzeyini tahriş edecek veya zarar verecek kötü bileşenler içermez, bu da tipik deodorant bileşenlerine veya aşırı duyarlı cilde alerjisi olanlar için mükemmel bir seçimdir.

Lush Greeench Deodorant

Marka hakkında: Dünya çapında 951 mağazayla Lush, uzun zamandır temiz ve vegan güzellik ve cilt bakımı alanında lider olarak kendini kanıtlamıştır. Her ürün tamamen vejetaryendir ve doğal içeriklerle yapılır, bu da onları tüm cilt tipleri ve yaşam tarzları için uygun hale getirir. Buna ek olarak, her ürün etik koşullar altında el yapımıdır, bu nedenle ürünlerinizi yapanların adil bir ücret aldıklarından ve iyi bir çalışma ortamına sahip olduklarından emin olabilirsiniz.

6. Kosas Kimyası AHA Serum Deodorant

Kosas, cilt kokusunu uzak tutan güçlü bir deodorant oluşturmak için geniş cilt bakımı malzemeleri bilgisini kullandı. Bu deodorantın serum formülünün sizi kandırmasına izin vermeyin, çünkü gün boyu taze kokmanızı sağlayacak etkili bileşenlerle doludur. Formül, cildinizde kokuya neden olan bakteriler için yaşanamayan bir pH ortamı oluşturmak için AHA’lar içerir. Cilt sağlığı özellikleri dahil olmayan bir Kosas ürünü olmaz ve bu ürün bir istisna değildir. Koltuk altı renklerini düzeltmek için mandelik ve laktik asitlerin yanı sıra şikimik içerir, daha sıkı ve daha parlak olmalarını sağlar. Formül ayrıca t’nin uygulandığı alanları dolgunlaştırmak ve sıkılaştırmak için hyaluronik asit içerir, daha parlak ve daha sağlıklı görünen bir cilt bırakır. en iyi deodorant , en iyi deodorant erkek , en iyi deodorant bayan 

Marka hakkında: Kosas, etkili formülleri, akıllı pazarlaması ve estetik ambalajı ile dünyayı fırtınaya alan bir makyaj ve cilt bakım markasıdır. Cildinizde mümkün olan en iyi malzemeleri kullandığınızdan emin olmak için her ürün dikkatle araştırılır ve geliştirilir. Formüller, hassas ciltlerde kullanılmak üzere tasarlanmış temiz bileşenler içerir, bu da ürünlerini her cilt tipi için erişilebilir ve kullanılabilir hale getirir.

7. Mitchum Gelişmiş Kontrol Terlemeyi Önleyici Deodorant

Mitchum Gelişmiş Kontrol Temiz Kontrol size gece gündüz güçlü koruma sağlayacaktır. Bu deodorant, son derece güçlü olduğu ve kaynaktaki kokuyu yok etmeyi amaçladığı için vücut kokusu için en iyilerden biridir ve gün boyu taze kokmanızı sağlar. Mitchum formülü, doğal bir koku nötralizörü görevi gören ve sizi 48 saate kadar kapalı tutacak saf oksijen serbest bırakarak çalışır. Bu deodorant aynı zamanda bir terlemeyi önleyici görevi görür, bu nedenle aşırı terleme ile mücadele edenler için mükemmel bir seçimdir. Ürün son derece uygun fiyatlı ve çoğu market ve eczanede bulunabilir, bu da günlük kullanım için mükemmel bir seçimdir.

en iyi deodorant , en iyi deodorant kadın , en iyi deodorant bayan 

Marka hakkında: Mitchum, inanılmaz deodorant ve terlemeyi önleyici serileri nedeniyle dünya çapında saygı görüyor ve seviliyor. Ürünleri, 1950’lerden beri insanların vücut kokusunu uzak tutmasına yardımcı oluyor ve güçlü ter engelleme formülleri çok iyi, profesyoneller tarafından bile tavsiye ediliyor. Tüm ürünleri cilt dostu malzemelerle üretilir ve dermatolojik olarak test edilir, güvenli ancak etkili sonuçlar verir.

8.  Derece Erkekler Serin Rush Terlemeyi Önleyici Deodorant

Aktif bir bireyseniz, normalden daha fazla terlediğinizi ve daha fazla vücut kokusu ürettiğinizi fark edebilirsiniz. Neyse ki, Derece aktif yaşam tarzlarına uygun etkili bir deodorant yarattı. Cool Rush Terlemeyi Önleyici Deodorant terden koruma sağlar ve ayrıca ağır aktivite sırasında oluşabilecek vücut kokusunu ortadan kaldırmak için çalışır. Ne kadar hareket ederseniz edin veya terleseniz de, bu ürün 48 saat boyunca bekletilir ve gün boyu aktif kalmanıza güven verir. Formül netleşir ve lekelenmez, bu da onu her türlü kıyafet veya spor ekipmanlarıyla kullanım için uygun hale getirir. Serin acele kokusu, çoğu kolonya ve erkeksi odaklı parfümlerle iyi eşleşen hoş bir kutup kokusu verir. en iyi deodorant , en iyi deodorant erkek , en iyi deodorant bayan 

Marka hakkında: İster Derece, Rexona veya Sure deyin, marka dünya çapında birçok insanın deodorant markası olarak bilinir.  Esas olarak ter önleyiciler ve deodorantlar üretirken, aralıkları son derece geniştir, tüm cilt tiplerine ve koku tercihlerine hitap eder.

115 yılı aşkın deneyim ve araştırma ile Derecenin ürünleri, ne kadar uygun fiyatlı ancak etkili oldukları için oyunun en iyilerinden biri haline geldi. En iyi yanı, tüm büyük eczaneler ve marketler de dahil olmak üzere hemen hemen her yerde mevcut olmalarıdır.

9. PiperWai Doğal Aktif Kömür Deodorantı

PiperWai’nin Doğal Aktif Kömür Deodorantını ABC’nin Köpekbalığı Tankında ilk kez görmüş olabilirsiniz ve ürünün başarısı o zamandan beri arttı. Bu deodorant tamamen doğaldır ve cildinizi mutlu ve sağlıklı tutmak için alüminyum olmadan formüle edilmiştir. Formül, oluşabilecek kokuları çalmak için aktif kömürün emici özelliklerini kullanır ve alanın taze ve temiz kokmasını sağlar. Deodorantlar cildin doğal yağlarını çıkarabilir, bu nedenle PiperWai nemi geri kazanmak ve kapatmak için hindistancevizi yağı da kullanarak cildin kurumasını veya renklenmesini önler. Formül tamamen vegan, zulüm içermez ve aynı zamanda paraben içermez, bu da güzellik ürünlerinin arka planı hakkında bilinçli olanlar için harika bir etik seçenek haline getirir, en iyi deodorant , en iyi deodorant erkek , en iyi deodorant bayan 

Marka hakkında: PiperWai ilk olarak 2015 yılında Shark Tank’ta ortaya çıktı ve o zamandan beri kükreyen bir başarı gördü. Siyah, kadınlara ait bir işletme olan Piperwai, markanın her alanında çeşitliliğe sahip olmayı ve hala son derece uygun fiyatlı olmakla birlikte tüm cilt tiplerine ve yaşam tarzı gereksinimlerine hitap eden ürünler yaratmayı hedefliyor. Tüm ürünler her zaman zulüm içermez, vegandır ve zararlı içerikler olmadan yapılır ve markanın eko-bilinçli güzellikte lider olmasını sağlar.

10. Hassas Ciltler için Güvercin Gelişmiş Bakım Terlemeyi Önleyici Deodorant

Hassas cilde sahip olanlar genellikle iltihap veya tahrişe neden olmayacak etkili ürünler bulmakta zorlanırlar. Neyse ki, Dove bu sorunu fark etti ve hassas cilde sahip olanların vücut kokusunu uzak tutmasını sağlayan bir deodorant yarattı. % 25% Bu nazik formülün cildi sakinleştiren ve yatıştıran ve kurumasını veya tahriş olmasını önleyen nemlendirici yağlardan oluşur. Alüminyum zirkonyum tetraklorohidrex gli, 48 saat boyunca korunmanızı sağlamak için koku önleyici ve ter önleyici özellikler sağlayan aktif maddedir. Bu deodorantın en iyi yanı, tamamen kokusuz olmasıdır, bu da en sevdiğiniz parfümler veya kolonyalarla çatışmayacağı ve fırsat ne olursa olsun kullanılabileceği anlamına gelir.

Marka hakkında: Dove, diğer birçok şirketin sadece hayal edebileceği şöhret ve marka bilinirliğine sahiptir. Bu ev ismi markası, uzun yıllardır birçok insanın güzellik ve cilt bakım rutinlerinde bir elyaf olmuştur. Sabunlardan deodorantlara, cilt bakım ürünlerine – Güvercin her şeyi yapar ve kalitesi markanın tüm ürün yelpazesinde tutarlı kalır. Ürünleri cilde ünlü bir şekilde naziktir, ancak yine de uygun fiyatlarla kanıtlanmış sonuçlar verir, bu yüzden dünyanın en başarılı kişisel bakım markalarından biri olmaya devam etmeleri şaşırtıcı değil.

11. Büyük Hoppin ’ Taze Deodorant

Doğal cilt ve güzellik ürünleri artıyor ve Ursa Major, bunu doğru yapan bir markanın harika bir örneğidir. Hoppin ’ Taze Deodorantı, cildinize zarar vermeyecek temiz ve sağlıklı bir formül kullanarak vücut kokusuyla mücadele etmek için çalışan doğal bir deodoranttır. Formül oldukça sıra dışıdır ve cilt ve güzellik ürünlerinde tipik olarak kullanılmayan bileşenleri kullanır. Şerbetçiotu, bu deodorantın ( yıldızıdır, bu nedenle ciltteki ter ve bakterilerin neden olduğu kokuları nötralize etmek için çalışan ) adı. Saccharomyces fermenti ayrıca kokuları emmek ve cildin hoş olmayan kokuları yansıtmasını önlemek için kullanılır. Bu deodorant ayrıca aşırı nemi emmek için kaolin ( bir kil ) kullanarak hafif ter emici özelliklere sahiptir ve sizi gün boyu taze ve kuru tutar. en iyi deodorant , en iyi deodorant erkek , en iyi deodorant bayan 

Marka hakkında: Ursa Major, çevremizdeki doğal dünyanın güzelliğinden ve sadeliğinden ilham alıyor ve ürünlerine aşılıyor. Soyulmuş formülleri, cildinize mümkün olan en iyi şekilde bakmanıza yardımcı olacak sadece temiz ve doğal bileşenler içerir. Tüm ürünler petrokimya, paraben, sentetik koku veya renk ve silikon içermez, bunun yerine sağlıklı bir “ dağ parıltısı elde etmenize yardımcı olmak için harika dış mekanlardan türetilen bileşenleri kullanır. ”

12. Yerel Kokusuz Deodorant

Native’in kokusuz deodorant formülü, şu anda piyasada bulunan vücut kokusu için en iyi deodorantlardan biridir. Kabartma tozu ve probiyotikler gibi basit ve anlaşılır malzemeleri kullanarak, bu deodorant kokuları nötralize eder ve saatlerce taze kokmanızı sağlar. Formül ayrıca, deodorantın uygulandığı alanların kurumasını önlemek için hindistancevizi ve shea yağı gibi nemlendirici bileşenler içerir, diğer koku giderici ürünlerle ilgili bir sorun olabilecek bir şey. Formülün kendisi son derece pürüzsüzdür ve yağlı bir kalıntı bırakmadan cildinize kayar ve ayrıca tamamen kokusuzdur, hemen hemen herhangi bir kolonya veya parfüm ile kullanılmasına izin verir.

Marka hakkında: Native, yalnızca temiz, basit ve cilt dostu malzemeler içeren ürünleri kullanarak cilt bakımı rutininizi basitleştirmenize yardımcı olma görevindedir. Marka, ürünlerinde kullanılan kimyasalların seviyesinden ödün vermeden kanıtlanmış sonuçlar veren bileşen ve formülleri tedarik etmeye ve araştırmaya kararlıdır. En iyi yanı, tüm bunların son derece düşük bir fiyat noktasında sunulması ve bunu herkes için oldukça erişilebilir bir marka haline getirmesidir. en iyi deodorant , en iyi deodorant erkek , en iyi deodorant bayan 

13.  Schmidt’in Kömürü ve Magnezyum Deodorantı

48 saatlik koruma arıyorsanız, ancak sadece doğal bir ürün kullanmak istiyorsanız, Schmidt’in Kömür ve Magnezyum Deodorantı sizin için bir üründür. Bu sertifikalı doğal deodorant, alüminyum tuzları veya yapay kokular olmadan yapılır ve bunun yerine doğal kaynaklı shea yağı ile yapılır, hindistancevizi yağı ve uçucu yağlar vücut kokusuyla mücadele etmek ve gün boyunca gelişmesini önlemek için. Bu deodorant serisinde birçok farklı koku olsa da, favorimiz Kömür ve Magnezyum kokusudur. Taze yağan yağmur kokusuna benzeyen basit bir kokuya sahiptir ve çoğu parfüm ve kolonya ile hala giyilebilecek kadar incedir.

Marka hakkında: Jamie Schmidt’in alüminyum içermeyen bir deodorant geliştirme arayışından doğan Schmidt’in doğal deodorant dünyasında lider olmaya devam etti. Sadece cildiniz ve çevrenizdeki dünya için iyi malzemeler içeren ve tüm şirkette sertifikalı doğal statü elde eden doğal ürünler sunmaya kararlıdırlar. Ayrıca, marka vegan ve zulüm içermez, yani ürünün yapıldığı işlem kullanılan bileşenlerin kalitesini yansıtır.

14. Kürekler + Alpler Taze Okyanus Sıçrama Deodorantı

Vücut kokusu için en iyi deodorantlar listemizi tamamlamak, Taze Okyanus Sıçrama kokusundaki Kürekler + Alpler deodorantıdır. Bu güçlü formül, vücut kokularını 24 saat boyunca emmek için çalışır ve günün size attığı her şeyi çözecek kadar emin olursunuz. Alüminyum bu deodorantta kullanılmamıştır, Kulaklar + Alpler gün boyunca ter ve kokuyu gidermek için mısır nişastasının emici özelliklerine dönmektedir, ve cildi nemlendirmek ve tahrişten uzak tutmak için alpin karibu yosunu. Sonuç, cildinizin terlemesini ve herhangi bir koku yaymasını önleyecek alüminyum gerekmeden uzun süreli korumadır. en iyi deodorant , en iyi deodorant erkek , en iyi deodorant bayan 

Marka hakkında: Alpine + Kürekler cildinize kolay gitmenizi ve size ve çevreye fayda sağlayacak doğal olarak türetilmiş ürünleri kullanmanızı istiyor. Cilt bakımı ve güzelliğe saçma yaklaşımı, formüllerinin minimalist olduğu ve sadece cildinizin ihtiyaç duyduğu şeyleri içerdiği anlamına gelir. İhtiyacınız olmayan sonuçları, ihtiyacınız olmayan kimyasallar olmadan size sunacak güçlü formüllere dönüştürülmeden önce tüm bileşenler dikkatle araştırılır.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 1
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

inciblog.com Sosyal içerik platformu

Yazarın Profili

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.