1. Anasayfa
  2. Teknoloji

Web Whatsapp , wp web , WhatsApp Web Giriş! [En Yeniler 2023]

Web Whatsapp , wp web , WhatsApp Web Giriş! [En Yeniler 2023]
web whatsapp , wp web , whasapp web giriş
3

Web Whatsapp , wp web , WhatsApp Web Giriş! [En Yeniler 2023] web.whatsapp.com Giriş – WhatsApp Web. Tarayıcı tabanlı WA İstemcisi ile kişilerinizle bağlantıda kalmak için WA sohbetlerinize ve Oturum Açma bilgilerinize erişin. web whatsapp , wp web , whasapp web giriş

web whatsapp , wp web , whasapp web giriş

WhatsApp Web, WhatsApp tarafından WhatsApp’ınıza erişmek için geliştirilmiş basit bir tarayıcı istemcisidir. Mesajlaşma hizmetinde kral olarak, Uygulamada yapılacak herhangi bir değişiklik veya herhangi bir yeni özelliğin piyasaya sürülmesi, kullanıcıları ve kullanıcı deneyimini büyük ölçüde etkiler. WA tarafından yayınlanan böylesine güçlü ve kullanışlı bir özellik, WhatsApp Web, Web.WhatsApp.Com’dur. Web tabanlı hizmeti, kullanıcıların mesaj gönderme ve alma gibi tüm önemli özelliklerle web sitesi üzerinden WA’ya erişmesine olanak tanır. Medya Dosyalarını indirme ve gönderme, mesajları iletme ve başkalarının hikayelerini görme.

WhatsApp Web girişi ile web tarayıcısında WhatsApp’ı kullanmak oldukça kolaydır. WhatsApp uygulamanızı WhatsApp web programı ile bağlamanız yeterlidir. Hatta bildirimin sistemde kolayca alınmasına yardımcı olan bildirim açılır pencerelerini destekler.

WhatsApp, arkadaşlarımıza ve ailemize mesajlaşma alışkanlığımız haline geliyor. Dünya çapında 2 milyar kullanıcıya sahip en çok tercih edilen mesajlaşma uygulamalarından biridir. Peki WhatsApp'ın sadece telefonunuz için olmadığını biliyor musunuz? Masaüstünüzde de çalışabilir. Telefonunuzu idareli kullanmak istiyorsanız, WhatsApp web veya WhatsApp masaüstü bu konuda size yardımcı olabilir. WhatsApp web girişi için QR kodunu taramanız ve PC'nizde kullanmaya başlamanız gerekir. Mobil uygulamanızda yaptığınız gibi burada mesaj gönderebilir, okuyabilir ve alabilirsiniz. Ayrıca, Safari, Chrome, Firefox, Opera ve çok daha fazlası gibi çoğu tarayıcıda çalıştığı için uyumluluğu konusunda endişelenmenize gerek yok. Yani, sadece onu kullanmak için yeni bir tarayıcı yüklemeniz gerekmez. WhatsApp'ı hangi platformda kullanırsanız kullanın, WhatsApp'ın işleyişi aynı kalır. WhatsApp, ister metin ister medya olsun, cep telefonlarından WhatsApp web'inize tüm mesajları senkronize eder. Bu sayede mobil ve web uygulaması arasında gidip gelmek zorunda kalmayacaksınız.

WhatsApp, arkadaşlarımıza ve ailemize mesajlaşma alışkanlığımız haline geliyor. Dünya çapında 2 milyar kullanıcıya sahip en çok tercih edilen mesajlaşma uygulamalarından biridir. Peki WhatsApp’ın sadece telefonunuz için olmadığını biliyor musunuz? Masaüstünüzde de çalışabilir.

Telefonunuzu idareli kullanmak istiyorsanız, WhatsApp web veya WhatsApp masaüstü bu konuda size yardımcı olabilir. WhatsApp web girişi için QR kodunu taramanız ve PC’nizde kullanmaya başlamanız gerekir. Mobil uygulamanızda yaptığınız gibi burada mesaj gönderebilir, okuyabilir ve alabilirsiniz. web whatsapp , wp web , whasapp web giriş

Ayrıca, Safari, Chrome, Firefox, Opera ve çok daha fazlası gibi çoğu tarayıcıda çalıştığı için uyumluluğu konusunda endişelenmenize gerek yok. Yani, sadece onu kullanmak için yeni bir tarayıcı yüklemeniz gerekmez. WhatsApp’ı hangi platformda kullanırsanız kullanın, WhatsApp’ın işleyişi aynı kalır.

WhatsApp, ister metin ister medya olsun, cep telefonlarından WhatsApp web’inize tüm mesajları senkronize eder. Bu sayede mobil ve web uygulaması arasında gidip gelmek zorunda kalmayacaksınız.

WhatsApp Web için ön koşullar

WhatsApp web’e erişmeye başlamadan önce, gerekli tüm öğelerin hazır olduğundan emin olmanız gerekir.

  •  Cep telefonunda kurulu aktif bir  WhatsApp hesabı
  • Macbook/Windows PC’de yüklü Google Chrome veya Mozilla Firefox gibi bir web tarayıcısına ihtiyacınız olacak
  •  Hem mobil hem de sistem için sabit bir Wi-Fi bağlantısına ihtiyacınız olacak
  •  QR kodunu taramak için telefonda çalışan bir  kamera

web whatsapp , wp web , whasapp web giriş

WhatsApp Web Girişini Kullanma Adımları

Ön koşullarla hazırsanız, Web’de WhatsApp’a giriş yapmak için aşağıdaki adımları izleyin.

  1. Bilgisayarınızda tercih ettiğiniz web tarayıcısını açın
  2. Tarayıcıda web.whatsapp.com’u açın , QR kodunu otomatik olarak oluşturacaktır.
  3. Telefonunuzda WhatsApp uygulamasını açın.
  4. Uygulamadaki 3 nokta menü seçeneğine dokunun.
  5. Listeden Bağlı Cihazlar’ı seçin .
  6. Bilgisayar cihazını eklemek için A Cihazını Bağla’ya dokunun .
  7. iOS Cihazları için Ayarlar’a tıklayın ve ardından WhatsApp Web/Masaüstü’nü açın.
  8. Cep telefonunuzdaki WhatsApp Web tarayıcısını kullanarak tarayıcıda görüntülenen QR kodunu tarayın
  1. Bu kadar! WhatsApp mesajları WhatsApp Web ile senkronize edilecek ve erişime hazır olacak web whatsapp , wp web , whasapp web giriş

Not: WA Web oturum açma sayfasında, QR kodunun altında WhatsApp web ile oturumunuzu açık tutmanız için bir onay kutusu bulunur. Bu seçeneğin etkinleştirilmesi, web.whatsapp.com sayfasını her açtığınızda WhatsApp’a otomatik olarak bağlanacak ve mesajları senkronize edecektir.

WhatsApp Özellikleri

  • Görüntülü arama ve Sesli arama.
  • Metin Mesajları ve Sesli notlar.
  • Siz de resim ve video paylaşabilirsiniz.
  • WhatsApp Hikayelerini Paylaşın.
  • Canlı Konumunuzu paylaşabilirsiniz.
  • Diğer özellikler arasında WhatsApp grupları, WhatsApp DP (Ekran Resmi) vb. web whatsapp , wp web , whasapp web giriş

WhatsApp Uçtan Uca şifreleme kullanır, böylece tüm aramalarınız, mesajlarınız, sesli notlarınız vb. güvende olur; kimse onları izleyemez ve WhatsApp bile sohbetlerinize göz kulak olamaz. Bilinmeyen kullanıcıları ve ayrıca bağlantınız olmayanları engelleyebilirsiniz; Engelledikten sonra, WhatsApp’ta size mesaj gönderemez veya sizi arayamazlar ve profil resminiz de onlara gösterilmez ve ayrıca hikayelerinizi göremezler.

WhatsApp Web Tarayıcıda Çalışmıyor

web whatsapp , wp web , whasapp web giriş

WhatsApp Web veya Bağlantı Cihazı Android mobilde çalışmıyorsa, mobil internet bağlantınızı kontrol etmeyi deneyebilirsiniz. web.whatsApp.com’un çalışması için mobil cihazın internete bağlı olması ve Masaüstünde de aktif internetin olması gerekir.

Telefon internete bağlı olmadan WhatsApp Web’i kullanmak istediğinizi varsayalım. Bu durumda, kullanıcının telefonunuzda aktif bir internet bağlantısı olmadan doğrudan Chrome gibi bir tarayıcıda Web WhatsApp’ı kullanmasına izin veren bir beta programı vardır. Kendinizi Çoklu Cihaz Beta programına kaydettirmeniz gerekiyor . web whatsapp , wp web , whasapp web giriş

Sohbet listenizin üzerinde “ Bilgisayar bağlı değil ” hata mesajını içeren sarı bir başlık görürseniz , bilgisayarınızın İnternet bağlantısının etkin olduğundan emin olun. Bilgisayarınızın İnternet bağlantısı normal çalışıyorsa ve hala mesaj gönderip alamıyorsanız, WhatsApp Web kullanıyorsanız sayfayı yenileyin veya WhatsApp Masaüstü kullanıyorsanız programı kapatıp yeniden başlatın.

web whatsapp , wp web , whasapp web giriş

WhatsApp Web’den Nasıl Çıkış Yapılır?

  1. WhatsApp’ta WhatsApp Web (Bağlantılı Cihazlar) Seçeneğine gidin
  2. Burada Tüm Aktif Oturumları göreceksiniz
  3. Tüm Bilgisayarlardan Oturumu Kapat’a tıklayın. Tamamlamak!

Sonuç:  WhatsApp Web Tarayıcı İstemcisi ile WhatsApp’ınıza erişin. Ve tüm sohbetlerin, mesajların ve medyanın keyfini çıkarın.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 1
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

inciblog.com Sosyal içerik platformu

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorumlar (3)

  1. Bu web sitesini, bana bunu çok fazla söyleyen arkadaşımdan aldım.
    web sitesi ve şimdi bu kez bu web sitesini ziyaret ediyorum ve çok bilgilendirici yazılar okuyorum
    Burada.

  2. Bu blog harika dostum, arkadaşlarıma da tavsiye edeceğim, hello :))

  3. Herkese merhaba, her şey nasıl, sanırım her biri
    bu siteden daha fazla alıyor ve görüşleriniz yeni insanları desteklemek için güzel.

Bir yanıt yazın