1. Anasayfa
  2. Özel Konular
Trendlerdeki Yazı

Erkekler Neden Özel Bölgeyi Yalar Bilmeyenlere Özel 2023!

Erkekler Neden Özel Bölgeyi Yalar Bilmeyenlere Özel 2023!
erkekler neden özel bölgeyi yalar, erkekler neden yalar, erkekler neden vajinayı yalar, erkek nasıl yalar
1

Erkekler Neden Özel Bölgeyi Yalar Bilmeyenlere Özel 2023! Çalışmalar bunu doğruluyor – yetişkinlerin yüksek bir yüzdesi (erkeklerin % 85,4’ü ve kadınların %83,2’si) oral sekse katılıyor. 1970’lerden önce hakkında konuşmak çoğunlukla tabu olarak görülse de, oral seksin tarihte derin kökleri olduğundan emin olabilirsiniz. İster kadınını memnun etmek ister erkeğine iyi vakit geçirmek istiyor ol, oral seks tekniklerini tazelemek seni sadece daha iyi bir sevgili yapacak. erkekler neden özel bölgeyi yalar , erkekler neden yalar , erkekler nasıl yalar

Özellikle erkekler kadınına değer veriyorsa ve onu yatakta zevkten deliye döndürmek istiyorsa oral yapmadan cinsel ilişkiye asla başlamamalıdır. Kadınların en hassas noktası olan klitorisinin dille uyarılması da paha biçilemez bir zevk deryasıdır.

İşte en iyi oral tekniklerin, denenecek oral pozisyonların ve becerilerinizi ağzınızın olduğu yere koymanıza yardımcı olacak daha fazla ipucunun bir dökümü. erkekler neden özel bölgeyi yalar , erkekler neden yalar , erkekler nasıl yalar

Oral Seks Ve Ön Sevişme Neden Önemlidir?

Çoğu insan doğrudan penetratif sekse atlamaz.

Vücudunuzun ısınması, kanın cinsel sinir uçlarınızı doldurması ve vücudunuzun gevşemesi ve zevki kabul etmesi için zihninizin gevşemesi gerekir.

Oral seks, tüm bu şeylerin gerçekleşmesini sağlamak ve cinsel deneyiminizi geliştirmenize yardımcı olmak için paha biçilmez bir araç olabilir.

Oral seks ve ön sevişme neden sağlıklı bir cinsel ilişkinin bu kadar önemli bir parçası?

  • Oral seks, eşinize onun zevkini önemsediğinizi göstermenin anahtarıdır.
  • Aranızdaki yakınlığın ve yakınlığın artmasına yardımcı olur.

Alıcılar, partnerlerine karşı açık ve savunmasızdır; Verici, yalnızca partnerinin cinsel zevkine odaklanarak tüm cinsel deneyimin süresini uzatabilir.

Cinsel ilişki çoğu kişi için sadece birkaç dakika sürse de, oral seks eşinizi memnun etmenin daha kontrollü ve odaklanmış bir yolu olabilir.

Erkeklerin yaklaşık yüzde 85’i seks sırasında orgazma ulaşırken kadınların yalnızca yüzde 63’ü orgazma ulaşıyor, bu nedenle oral seks bu boşluğu kapatmaya yardımcı olabilir.

Ayrıca, erken boşalma sorunu yaşayan erkekler, bir kadın partneri orgazma yaklaştırmak için kadınlar için en iyi oral teknikleri kullanabilir ve bu karşılaşmadan sonra kadının tamamen tatmin olmasını sağlayabilir.

En İyi Oral Seks Pozisyonları

Penetrasyon içeren hemen hemen tüm cinsel pozisyonlar, aynı derecede eğlenceli olabilecek oral pozisyonlara dönüşebilir.

Oral seks – özellikle benim gibi ekstra hevesli bir verici olduğunuzda – bazı aldatıcı boyun açıları oluşturabilir ve zevk sunumuna odaklanmayı zorlaştırabilir. erkekler neden özel bölgeyi yalar , erkekler neden yalar , erkekler nasıl yalar

İşte hem erkek hem de kadın partnerler için oral seks pozisyonları için birkaç fikir.

Erkekler İçin Oral Seks Pozisyonları

Eşinizin penisi varken oral seks yapmak nispeten basit görünebilir.

Çıkıntılı cinsel organı, onun için her türlü ilginç oral seks pozisyonunu bulmasını kolaylaştırıyor.

1. UZANMA POZİSYONU İLE TEMEL EGZERSİZİ YAPIN

Sırtüstü pozisyondayken, aşağıdakileri yaparak erkekliğine ağzınızla erişin: erkekler neden özel bölgeyi yalar

  • Penisinin yandan peşinden gitmek, böylece vücudun neredeyse onunkine dik olacak
  • Önünde diz çökün, çömelin veya açık bacaklarının arasına karnınızın üzerine yatın.
  • Yüz üstü yatın veya vücudunun yanında diz çökün, neredeyse 69 pozisyonunda, ancak vücudunuz üstte değil onun yanında ve göğsünüz karnının alt kısmında olacak şekilde
  • erkekler neden özel bölgeyi yalar , erkekler neden yalar , erkekler nasıl yalar

2. BAŞUCUNDA AĞZI AÇIK BİR ŞEKİLDE ONA KONTROLÜ VERİN

O ayakta dururken ve hareketleri kontrol ederken, başınız şiltenin en ucunda olacak şekilde sırt üstü yatağa uzanın.

Bu pozisyon, her ikisinin de avantajları olan yüz yukarı veya yüz aşağı olarak elde edilebilir.

3. ORAL POZİSYON EĞLENCESİNİ İKİYE KATLAMAK İÇİN BİR SANDALYE ALIN

İş onu memnun etmeye geldiğinde sandalye, yaratıcı bir oral seks aksesuarıdır.

Ya siz onun önünde yere diz çökerken oturmasını sağlayın (dizlerinizin ekstra rahat etmesi için bir minder alın) ya da o sizin önünüzde pozisyon alırken siz oturun.

erkekler neden özel bölgeyi yalar , erkekler neden yalar , erkekler nasıl yalar

Kadınlar İçin Oral Seks Pozisyonları

Kadınların mutlaka çıkıntılı cinsel organları yoktur, bu da ona zevkli oral seks yapmayı biraz daha zorlaştırabilir.

Siz ve eşiniz için neyin en iyi olduğuna karar vermek için bu oral seks pozisyonlarını onun üzerinde deneyin. erkekler neden özel bölgeyi yalar , erkekler neden yalar , erkekler nasıl yalar

1. BİR YASTIK DESTEĞİ İLE ARKANIZA YASLAYIN

Basitçe söylemek gerekirse, poposunun altında bir (veya iki) yastıkla sırt üstü yatıyor.

Bu pozisyon kalçalarını rahatça yükseltir, böylece boynunuzu garip bir açıyla tutmak zorunda kalmadan ağzınızla tadını çıkarabilirsiniz.

Bu ayrıca yeniden ayarlamaya gerek kalmadan konumunuzu daha uzun süre korumanıza yardımcı olur.

2. KONTROLÜN ÜSTTE OLMASINA İZİN VERİN

Bu eğlenceli oral seks pozisyonu için, yüz üstü sırt üstü yatın ve ağzınızın üstüne binmesini sağlayın.

Yüzünüze binerken ve tercih ettiği hız ve basınç da dahil olmak üzere dudaklarınızı ve dilinizi vulvasında tam olarak nerede istediğine karar verirken hareketin çoğundan sorumlu olacak. erkekler neden özel bölgeyi yalar , erkekler neden yalar , erkekler nasıl yalar

3. ONUN ÜZERİNE DİZ ÇÖKÜN

Onu memnun etmek için bir yatağa ihtiyacın olduğunu kim söyledi?

Size veya duvara bakan bir duvara dayanmasını sağlayın. Daha sonra diz çökebilir ve birkaç oral seks tekniğine başlayabilirsiniz.

Bu pozisyon, sözlü oyun için alışılmadık bir pozisyonda olacağınız için ikinizin de farklı bir his hissetmesine izin vermelidir.

Kadını Zevkten Deliye Döndürecek 5 Oral Seks Tekniği

Dişinizi oral zevkle etkilemek korkutucu görünebilir, ancak birkaç iyi işaretle, ona her yaklaştığınızda parmaklarını kıvırma, çarşaf kapma deneyimi yaşayacak.

İşte ağzınızla onu memnun ederken onu çılgına çevirmek için bazı ipuçları. erkekler neden özel bölgeyi yalar , erkekler neden yalar , erkekler nasıl yalar

1. Klitoris Noktayı İşaretler

Sanılanın aksine bir kadının klitorisini bulmak hiç de zor değil.

Vulvasının üst ön tarafında, vajinal dudaklarının birleştiği yerde, altında klitorisinin bulunduğu klitoral başlığı bulabilirsiniz.

Daha fazla uyarıldıkça, klitorisi daha çok kanla dolacak ve başlığın altından daha fazla dışarı çıkmaya başlayacak, bu da onu bu şekilde uyarmayı kolaylaştıracaktır.

Bazı kadınların klitorisleri diğerlerinden daha büyük veya daha fazla çıkıntılıdır, bu yüzden klitorisini kaputun altından çıkarmak için biraz daha uğraşmanız gerekebilir.

erkekler neden özel bölgeyi yalar , erkekler neden yalar , erkekler nasıl yalar

Klitorisin 15.000 kadar şaşırtıcı sinir ucu vardır ve bu da onu bir kadının vücudunun en hassas kısımlarından biri yapar .

Çoğu kadın klitoral uyarı olmadan orgazm olamaz; birçok kadın yalnızca penetrasyondan orgazm olamaz, bu nedenle orgazma ulaşması için muhtemelen klitoral stimülasyon gereklidir. erkekler neden özel bölgeyi yalar , erkekler neden yalar , erkekler nasıl yalar

Bir kadını memnun ederken akılda tutulması gereken en iyi oral seks ipuçlarından biri, klitorisine odaklanmak, ancak bunu yavaş yavaş yapmak, tempoyu ve baskıyı kademeli olarak artırmak ve kadının daha fazlasını istemesini sağlamak için ara sıra geri adım atmaktır.

Sadece dilinizle tam güçle dalmayın; çok erken olabilir, özellikle de henüz tam olarak uyarılmamışsa.

Yavaşça başlayın ve onun zevkini artırın.

Önce diliniz ve ağzınızla klitorisinin etrafındaki bölgeleri kızdırmak için zaman ayırın. Dilinle dalmadan önce klitorisini daire içine al. erkekler neden özel bölgeyi yalar , erkekler neden yalar , erkekler nasıl yalar

İç ve dış dudakların da birçok sinir ucu vardır, bu yüzden o bölgelere de dikkat etmeyi unutmayın.

2. Dilinizin Ucundan Daha Fazlasını Kullanın

Onu uyarmaya çalıştığınız her yerde diliniz size hassas nişan verebilirken, dilinizin ucuyla hafifçe vurup dürtmeyin. Tüm ağzını çalıştırırsan, onun için çok daha zevkli olabilir.

  • Dudaklarınla ​​klitorisini biraz nazikçe em.
  • Klitorisini ve vulvasını dudaklarınızla hafifçe ısırıp okşayın.
  • Klitorisini yukarı ve aşağı okşamak için dilinizi kullanın.
  • Sanki dondurma külahı yiyormuş gibi vulvasını ve klitorisini tüm dilinle yavaş yavaş yala.

3. Daha Fazla Zevk Için Oral Seksi Penetrasyonla Eşleştirin

Bir kadınla oral seks sırasında ana odak noktanız onun klitorisi ve vajinal dudakları gibi dış kısımlarını kızdırmak olabilir, ancak aynı anda bazı penetrasyon hareketleri onun için de gerçekten eğlenceli olabilir.

Onu klitoral stimülasyonla ısıttıktan sonra, başlamak için bir parmağınızı vajinasına kaydırmayı deneyebilir ve bu tür bir penetrasyonla nasıl hissettiğini görebilirsiniz. erkekler neden özel bölgeyi yalar , erkekler neden yalar , erkekler nasıl yalar

Not: Oyun sırasında onu çizmemek veya incitmemek için her zaman tırnaklarınızın kesildiğinden emin olun.

Parmağınız vajinasının içinde yavaşça hareket ederken klitorisini yalamaya ve uyarmaya devam edin.

Penetrasyondan zevk alıyorsa, içine başka bir parmak eklemeyi deneyebilirsiniz. Bir vibratör veya seks oyuncağı, ilave titreşim bonusuyla penetrasyon için de kullanılabilir.

Bu tür ikili uyarım için parmaklarınız veya seks oyuncağınız için en iyi konum, G noktasını (efsanevi Dr. Ernst Gräfenberg’in adıdır) uyarmak için vajinasının ön duvarına doğru sürttüğünüzden emin olmaktır. vajinasının yaklaşık 2 ila 3 inç etli tümseğidir.

Buraya çok fazla baskı uygulamamaya çalışın, ancak penetrasyon sırasında ona en fazla zevki vermek için dikkatinizi vajinasının ön duvarına odaklayın. erkekler neden özel bölgeyi yalar , erkekler neden yalar , erkekler nasıl yalar

Hem iç hem de dış bölümlerinin çifte uyarılması, ona daha yüksek bir orgazm deneyimi verebilir ve uygulama ve zamanlama ile, ona karışık bir orgazm (eşzamanlı klitoral ve G Noktası orgazmları) vermesiyle sonuçlanabilir.

4. Doruğa Yaklaştığını Düşündüğünüzde Tutarlı Olun

Oral seks sırasında vücut diline dikkat etmesi, en çok hangi hareketlere ve dokunuşlara tepki verdiğini ortaya çıkarmanın anahtarıdır.

Her kadının vücudu farklıdır, ancak aranacak işaretler arasında kalçalarını ağzınıza doğru kaldırması, bacaklarını germesi, ayak parmaklarını veya parmaklarını kıvırması ve nefes alıp vermesi veya inlemesi daha hızlı veya daha şiddetli olduğunda bulunur.

Ağzınızla her ne yapıyor olursanız olun tepki verdiğinde, daha hızlı gitmek ve daha fazla baskı uygulamak isteyeceksiniz, ancak bunu çok hızlı yapmaktan kaçının.

Kenara yaklaştığında çok sert ve çok hızlı gitmek aslında ya onun orgazm olmasını tamamen engelleyebilir ya da ona aşırı uyarılmanın neden olduğu tatmin edici olmayan bir orgazm verebilir.

Siz de istemezsiniz, bu yüzden onun zevk aldığı hareketlere ve baskıya devam edin ve nasıl tepki verdiğine göre yoğunluğunuzu yavaş yavaş, dikkatlice artırın.

erkekler neden özel bölgeyi yalar , erkekler neden yalar , erkekler nasıl yalar

5. İletişim Kurun, Soru Sorun

Ona oral zevk verirken onunla konuşmaktan korkma.

Ona ne kadar iyi tattığını, kokladığını ve hissettiğini söyleyin. Ağzınızla veya dilinizle yeni bir hareket denediğinizde ona neyi sevdiğini sorun:

  • Bunu yaptığımda hoşuna gidiyor mu?
  • Bu nasıl hissettiriyor?
  • Bundan daha fazlasını ister misin?
  • Başka bir şey denememi ister misin?

Cinsel deneyim boyunca iletişim kurmak, özellikle yeni bir sevgilinin vücudunu keşfederken, ikiniz için de inanılmaz derecede heyecan verici ve zevkli olabilir ve bu süreçte onun vücudu ve neyi sevdiği hakkında bilgi edinmenize yardımcı olur.

erkekler neden özel bölgeyi yalar , erkekler neden yalar , erkekler nasıl yalar

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 3
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

inciblog.com Sosyal içerik platformu

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.